Make It Forever Long Lasting,Baby ;)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 7 February 2012

Sayaaa.Hmmmphh.

haii.to muhammad haniff. sy buntu tk tahu mcm mana hubungan kita skrg niii. ;((
jg buat sy stress,exam tov sy pon,blum habis lagi maaaaaaaaaa. ;( please preety pity for me.

sy dh lama nk tunjukkan bnda ni kt awkk,lama dh sy buat tp tak sempattt.yer laa,awk dh tk syg kita dah skrg ni.Huuuu. ;((((((((((((

sorry,kalau benda ni burokkk. :(((

Sunday, 6 November 2011

Nothing Words I Can Say. I'M SORRY A LOT MR.HAN♥

video
Assalaamualaikum.Hai.Apa khabar.Ececece mcm la kn ade org baca blog kiter ni.Hihihihi.
setahu saya dua org je yg sedang bace blog ni.Muahahaha! :)

Never Mind.Hmmm.Beee.Sorrryyy.
Kalau ada syg buat silap dhn bee.harap di maafkan.yer laa.syg tak suke lah gadoh2 lame2 mcm ni.
Bee mybe suka kot!tapy syg tak,syg takot bee tensyen.Tgk!skrg ni pon da tensyen!
Sapa tak marah cik abg oiii!
Gerammmm lerrrrrrrrrrrr.Saya Tahu sy yg salah.sorry.sebab spoil kan mood awk slps awk penat kol sy beribu reban kali.sayan tahu,tp soory bukan syg tk nk angkat,sy tertidoooo.

Hmmm.bee pon always mcm tuh jgk kannn?same lah ngan syg.tp ni first time syg tak angkat kol bee.
Syg rasa bersalahhhhhhhhhhh sgt.Okeyy!sila salahkan mata syg.sbb tidoo!

SORRY.Saya mmg buntu skrg nii.syg tahu bee rindu syg kan?Sebab tuh bee menamuk mcm budak2 tecikk.
tak cukup tido,mengamok,rindu kn syg pon mengamukkk.
MR.Mengamukk la ni kannnn?Hihihihi. Takpe2 syg suka bee mengamukk.sebab nmpk mcm comel je.kalau dlm skype terus tutup vdeo.Ye dakkkkk?Hahahaha.

Bee,Sy syg awk laaa.jgn bimbang beee.
awk terlalu bimbang jikalau sy curanggg or whatevverrr.bee,syg pon ada otakkk nk pikir.apa benefitnyerr kalau syg curang?Sumpahhh tak de benefit lansungg taw dakkk?
cari kess ader laahh.So,sy ni bijak.Ekekekeke.sy tak wat benda yg bodoh mcm tuh oke.
 SAYA TAK CURANG.SAYA SAYANG AWK SORANG JEEE.

ILYSM HANIFF!!!!!

Thursday, 3 November 2011

Sayang Hari Khamiss Manyak-Manyakkk. Weee

Assalamualaikum.Hye There.Alaaa,mcm la ade orang baca blog ni.hahaha.Follower pon tarrak adaa.
chiipodddaa~hahahaha! :)

Hari khamis pada minggu ni mmg best weyyy.Tak sangka la boleh terjadi dgn secara spontan pulakk kan. ;)
Hihihihi.Mmg tak kusangka tak ku dugaa laa.hahaha.
Bukan apa,semua kejadian yg terjadi mmg bermakna.dan hari khamis pada minggu ni,mmg la best!
Al-maklumlahh kan 3/11/ la katakann.Bee kann?Hahahaha.

Dimana,hari tuh:
hari jadi Haniff(HAN)

Hahahaha.yg lucunyerr kan,kesian la kt boypren aku nii.Mmg terkena WAKENABEBBB laaa.hahahaha.
Sampai menangis.*tapi dia tak nak ngaku*
Rancangan nk kenakan dia,mmg terjadi secara lansung kt dpn mata yunie.hahahaha.
Kawan2 dia also pandai laahh berlakon,dgn muka serius.
bukan apa muka HAN ni pucat,ini disebabkan oleh kawan2 dia mau cari pasal n cari gadoh sama haniff.hahahaha.Mmg kena tipu hidup2.kesian kt sweetheart saya. :)

Tapi apa2pon mmg tak boleh blahh hari ni.Hari ni Kitaorg luangka  masa bersama-sama,
Pergi jalann2.Hahaha.jalan2 ke,yer,jalan pergy ke kedai dpn skolahh,balik pon bersama-sama.Weee.Indahnyaa Doniiaa.Bukan apa,Lps pada kiterorg break for a while,Hmmm.Ni baru kiterorg berjumpa dgn cara yg amat formal sekali yer.hahahaha. :)

Rasaa Sukaaaaa Sangat2 <3 <3.
pararappaapaaaaa, I'm lovin't it. :)
hehehehe.

masa ni kteorg tgh karokks kt makmal skola.Muahaha. :)

Otw nk balik dah niii. :)

Kek Bufdayy si diaa
tp syg,sy tak dpt sambot skali.


saya sayang awk,haniff.Happy birthday my dear.Muahhh!

Wednesday, 2 November 2011

✶✶✶HaPpY ✶✶ BiRtHDaY✶✶✶

Muhammad Haniff,Happy Birthday Bee.
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.Spm wat lek-lok.Jgn nakal2.Syg tak suke taw bee nakal2.
syg nk bee skema.
Ehem-ehemmm,btw,lame da syg tak dgr bee nyanyi lagu 3PAGI utk sayang. paling last pon dlm bulan 6 kalau tak silappp.ehehehe. Bee igt tak ? Teheee.Syg taw bee nk ckp kt syg yg syg ni gedik kan?Ada aku kesahh?hahahaha!*okay,sorry sbb ckp kasar*
bee ,kan slalu pesan walau seterok mane kita gadoh,jgn pernah mengeluarkan kata2 yg kesat.Sejak pada hari tuh,mmg syg dah tak ckp kasar dh ngan bee.Eh,*yer ker bee?*muahahaha!

Syg rindu nk jumpa bee,rindu semuanyer lahh.Yerla kan,bee skang dah nk sibuk ngan SPM.selamat menepoh maut yer.hahahah! *okay,Tahun dpn giliran syg la pulakk*

HAPPY BIRTHDAY,TO YOUUU,
HAPYY BIRTHDAY TO YOUUUU,
HAPPY BIRTHDAY TO BEBYYYY,
HAPPY BIRTHDAY TO TOUUUU. 
 

Muaaaahh.Muahh.Muahhhh.
 <3 <3 <3

SAYA SAYANG AWKKKKKKKKKKKKKKK!

Written Images

YUNIE SAYANG HANIFF!

Bee. I'm Sorry. :'(




Bee.Sayang nk mintak maaf sebab tak dapat sambot bufday skali dgn bee. Sorry a Lotssss.
Bee,bukan maen susah kan pegy tempah kek.Tapi Sayang?
sayang tak boleh samabot bufday bee jgkk.
Syg nakk sangat2.Tapi keadaan tak mengizinkan. Sorry.Maybe ada hikmah disebalik semua ni.
Mana la taw kot2 nk sambot kt tempat yg lagi best ke,gempakk ke kann. Hihihi. *berangan*

Tapi mmg syg nk MINTAK MAAF SKALI LAGI SBB TAK DAPAT SMBOT BUFDAY SKALI NGAN BEE. :(

Hadiaahhh?Sorry jgkk bee.Syg tak sempat nk beli.sbb mmg syg pon tak tahu apa nk bg kt bee.
nanty idea syg mencurah-curahhhhbanyk gituww insyaallah syg akan tunaikan,dan bagi hadiah kt bee.
*tunggujehadiahtuhsampaidepanmata bee. * Hihihi.

Ni post hanya pendek sebab nk suruh bee baca dgn segeraaa!!! Teheeeeeeeeeeeeee. :D
amacam cantik tak blogg KITA?kalau bee nk type kt sini pon boleh.Kita share2 storry kt sini.Tp storry yg umum je ler.tapi syg nk org tertentu je tahu url blog kita.

Yang penting saya sayang awk sampaiiii matiii. Muahhhhhhh!

First entry :)

assalamualaikum.
Blog baru ni,telah ditubuhkan pada 2/11/2011. Harap Maklum.Di sini,saya akan bercerita tentang kami.Tapi tak sepenohnyer okayy.Yang ala-ala secret tuh,kite org akan simpan dalm hati masing-masing :) Kan bee kan? teheeee.

Okayy.Thats all for my first entry :)

 ILOVEYOU BEE. :)
 
BLOG INI ADALAH HAK MILIK 100% YUNHAN